Kesempatan untuk berubah: Spaghetti Bologna

24. 10. 2018
Konferensi internasional eksopolitik, sejarah, dan spiritualitas ke-6

Vážení přátelé vědomého vaření, dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na boloňské špagety. Tímto ze srdce rádi plníme přání našeho kamaráda Sueneého. Napište nám vaše zkušenosti, jak jste si pochutnali.

Petr dan Ewa juga mengatur kursus memasak sadar untuk individu dan kelompok, memasak di acara-acara sosial dan pribadi. Jika Anda tertarik, jangan ragu untuk menghubungi mereka situs web atau di FB.

Recept: Boloňské špagety

Recept na 10-12 porcí

Suroviny pro uvaření sojového granulátu:

  • Sojový granulát 1 balení 150 g
  • Česnek 3 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Saus Shoyu 3 PL
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Vegeta bez glutanu 2 PL
  • Air minum 1,5 l

Ostatní suroviny na omáčku:

  • Cibule střední 8ks (nakrájená na kostičky)
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Mrkev 6ks (nastrouhaná na hrubo)
  • Rajčatový protlak 3ks po 140g
  • Rajčata ve vlastní šťávě 2ks po 400g
  • Česnek 4 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Bazalka sušená 3 PL
  • Minyak bunga matahari 14 PL

Semolinové špagety 850g

Doba přípravy: cca 40 min

Penjelasan: CL = sendok teh, PL = sendok sup

prosedur:

Vyrobíme si sójový granulát (granulát zalijeme vodou a vaříme až do vyvaření vody, dochutíme.., vymačkáme přebytečnou vodu). Nakrájíme cibulku na kostičky, nastouháme si mrkev na hrubo na struhadle. Rozpálíme olej a dáme smažit cibulku. Připravíme si omáčku: Sekaná rajčata ve vlastní šťávě, smícháme všechny suroviny. Připravíme si omáčku, dochutíme dle své chuti.

Selera yang baik untuk semua keinginan Ewa dan Petr

Artikel serupa